Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Anyfin är trötta på fakturor som inte går att förstå och på räntor som inte går att påverka. Anyfin sänker kostnaderna på krediter och delbetalningar upp till 100 000 kr. Anyfin vill inte bidra till en ökad skuldsättning, och ger därför inte ut några nya krediter utan sänker de man redan har. Målet är att man aldrig mer ska behöva fundera två gånger om man har schyssta villkor. Det ska bara vara en självklarhet. Sänk månadskostnaden på dina delbetalningar, kreditkortsfakturor eller privatlån. Tjänsten är enkel - ta bara ett foto på fakturan och skicka till Anyfin. Resten sköter dom. För att använda Anyfin måste man uppfylla följande grundkrav (kreditprövning sker):

- 18 år gammal och folkbokförd i Sverige
- Inte ha en betalningsanmärkning inom de senaste 12 månaderna eller aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Få 320 kr återbäring på ditt köp hos Anyfin

Anyfin erbjuder alltid:

  • Möjlighet att sänka månadskostnaden på dina delbetalningar, kreditkortsfakturor eller privatlån

Särskilda villkor

Återbäring ges för varje godkänd ny kund som genomför en transaktion.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Anyfin kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.