Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

är Face Mask

Få 7,5% cashback på ditt köp hos är Face Mask

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 8,5% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
650 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
är Face Mask - är återanvändbara ansiktsmasker med filter av är är en antiviral mask utrustad med den senaste tekniken. Självrengörande och hydrofoba egenskaper är bara en topp av dess fulla prestanda. Denna svarta ansiktsmask med filter är förstklassig skyddsutrustning med uppmärksamhet på detaljer och stil. Den exklusiva designen av en svart mask med ett minimalistiskt logotryck skapar ett fashionabelt utseende som passar alla tillfällen. Att respektera värderingarna av mode, hög kvalitet och komfort, en återanvändbar mask med filter var aldrig lättare att bära!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

är Face Mask erbjuder alltid:

  • Återanvändbar ansiktsmasker med filter

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-160 dagar

När du har slutfört ditt köp hos är Face Mask kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.