Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Caliroots är en svenskt streetwear & sneakerbutik. Caliroots har stora kunskaper inom streetwear och sneakers och håller hög kvalitet och har ofta begränsade produkter. Caliroots är en av världens största och mest inflytelserika retails av streetfashion, och har en djup produktmix som sträcker sig från klassiker till begränsade premiumskor och kläder. I sortimentet hittar man klassiker som Stussy, Carhartt, Vans, Nike och Adidas, men även premium-märken som Norse Projects och Our Legacy.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Klarna PayPal

Få 2.5% återbäring på ditt köp hos Caliroots

Caliroots erbjuder alltid:

  • Stort sortiment av streetwear och sneakers
  • 30 dagars öppet köp

Särskilda villkor

Återbäringen beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Caliroots kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Stora vinterrean!

Stora vinterrean!

Tillfällig kampanj

WINTER SALE hos Caliroots! Hitta mellan 50-70% rabatt på premium brands! Shoppa loss bland utvalda skor, kläder och accessoarer!