Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Däck247.se

Få upp till 150 kr cashback på ditt köp hos Däck247.se

Gå inte miste om riktiga pengar!

Gå med i Refunder via:
Eller med din e-postadress

Genom att jag registrerar mig accepterar jag Refunders villkor som krävs för att kunna använda tjänsten.

Det är gratis att vara med
600 000 medlemmar i Sverige
Nästan 1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

Däck247.se

Alla vill väl köra säkert och ekonomiskt men däckmarknaden är svåröverskådlig med många aktörer. Försäkra dig om att hitta bästa möjliga utbud till bästa möjliga pris genom att handla hos Däck247.se så får du dessutom pengar tillbaka via oss på Refunder.

Däck257 är billigaste enligt prisjämförelseföretagen

När det gäller sommardäck, vinterdäck och fälgar med mera hittar du i regel precis samma produkter i alla butiker. För dig som konsument är det viktigast att köpa däcken du behöver till så lågt pris som möjligt och på ett smidigt sätt. Däck247.se är en butik med stor vana av internethandel och du kan på ett enkelt sätt få fram vilka däck som passar just din bil. Det räcker faktiskt med att du kan din bils registreringsnummer. Detta företag säljer inte bara vanliga personbilsdäck utan man har lösningar för det flesta fordon i flera olika prisklasser. Du kommer alltså hitta vad du söker oavsett om du är ute efter premiummärken eller lågprisalternativ.

Kända och okända däckmärken

Att utrusta sitt fordon med nya däck och fälgar anpassade för våra olika årstider handlar först och främst om säkerhet. Bra däck räddar liv och ger dig dessutom bättre körekonomi än om du sliter för länge på dina däck. Nya fälgar till bilen kan även ge den ett stort lyft utseendemässigt och på Däck247.se har du ett så stort utbud att du kan ge bilen en personlig touch. Däck från Michelin är ett riktigt pålitligt val för den som gillar hög prestanda men du hittar även modeller från lovande uppstickare på däckmarknaden såväl som giganterna i branschen. Däck247.se har bra kundservice om du är osäker inför ditt köp.

Däck247.se utrustar fordon för säker körning

Oavsett vad du har för fordon behöver du byta däck med jämna mellanrum eftersom de obönhörligen slits när du använder dem. Ha gärna framförhållning och ha rätt däck fälgar hemma innan det är dags att byta. Söker du billiga däck från kända märken är Däck247.se rätt butik att vända sig till. Där köper du däck, fälgar och hela hjul. När det gäller så viktiga produkter är det tryggt att vända sig till en expert som nischat in sig på just detta. Särskilt du som vill ha ett bra utbud när det gäller märken och modeller som anpassats för svenska väg och väderförhållanden har du hittat rätt butik.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Däck247.se

Refunders affärsidé är att ge dig pengar tillbaka när du handlar på 1008 kända och trygga butiker anslutna till Refunders koncept. Det är butiker som tillsammans har nästan allt som du behöver. Det spelar ingen roll hur billiga priser du hittar - du får återbäring vid rea och cashback även vid rabatt. Det är helt gratis att bli medlem i Refunder!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Däck247.se erbjuder alltid:

  • Däck och fälg till din bil

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Däck247.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.