Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

dinVitamin är ett varumärke inom inkClub-koncernen. dinVitamin.com brinner för det här med kosttillskott och tycker att alla är värda att ge sin kropp det där lilla extra för ett piggare liv. Det gör även skidskytten Magdalena Forsberg och dinVitamin är väldigt stolta över sitt samarbete med henne. Magdalena tycker att det viktigaste är att produkterna håller hög kvalité och att tillverkningen är svensk. Det som gör dinVitamin unikt är att man får fyra olika kosttillskott paketerade i en dagspåse, man får 30 påsar hemskickade varje månad i en smidig prenumeration. För att få fram vilka fyra olika kosttillskott som passar just en själv kan man antingen göra ett test, köpa ett färdigt paket som passar sin livsstil eller så väljer man helt själv. Första månaden så betalar man endast 49 kr, det tillkommer inga fraktavgifter eller övriga kostnader. Fortsättningsvis så kostar paketet 199 kr per månad. Man väljer själv hur länge man vill fortsätta och det går enkelt att ändra innehåll i prenumerationen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Få 20 kr cashback på ditt köp hos dinVitamin

dinVitamin erbjuder alltid:

  • Prenumerera på 4 valfria kosttillskott
  • Fri frakt
  • Ingen bindningstid

Särskilda villkor

Cashback ges när ny kund tecknar en prenumeration. Cashback ges enbart vid det tillfället som prenumerationen tecknas.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos dinVitamin kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

FAQ