Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Dukade Bordet brinner för vackra dukningar, stilfull design och spännande detaljer och vill inspirera till att uttrycka personlighet och skapa inbjudande miljöer att umgås i. Här hittar man handplockade produkter som man med stolthet kan ställa fram på bordet, både till vardag och fest. Det finns en mix av kända varumärken och egna kollektioner i designstilarna: modern, rustik och klassisk.
Dukade Bordet har ett samarbete med Edward Blom som resulterade i en otroligt vacker glaskollektion, Cru i äkta kristall. Cru-glasen är välbalanserade, eleganta glas med lyxig känsla för alla tillfällen. I Cru-serien finns rödvinsglas, vitvinsglas och champagneglas, utvalda av Edward.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

PayPal
Dukade Bordet

Få 5% cashback på ditt köp hos Dukade Bordet

Dukade Bordet erbjuder alltid:

  • Handplockade produkter för den perfekta dukningen
  • Fri frakt över 1000 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Dukade Bordet kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Hem & Trädgård