Ester Beds

Få 5% återbäring på ditt köp hos Ester Beds

Gå till Ester Beds

Ester Beds erbjuder ett enklare, billigare och modernare sätt att köpa säng. Det har allt för länge varit allt för komplicerat – och allt för dyrt – att köpa ny säng. Tänk om man i stället kunde utveckla en kvalitetssäng som passar alla sovsätt, men också alla sovrumsstilar. Och som är smidig att köpa och montera – och om man vill – returnera. Det är den enkla idén bakom Ester.

Ester Beds har 25 års erfarenhet av att bygga sängar för hand. All den kunskapen förenas med smarta lösningar och den bästa service. Beställ din Ester online och sängen levereras sedan hem inom 5 dagar. En förutsättning för ett tryggt och schysst sängköp är också att man får prova sängen hemma i sitt eget sovrum. Man har sen 100 nätter på sig att prova sin Estersäng. Skulle man mot förmodan inte sova gott kommer Ester och hämtar sängen och donerar den till välgörande ändamål.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

  • Klarna

Få 5% återbäring på ditt köp hos Ester Beds

Gå till Ester Beds

Ester Beds erbjuder alltid:

  • Enklare, billigare och modernare sätt att köpa säng
  • Fri frakt och fri retur

Klar för utbetalning

Mellan 15-120 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Ester Beds kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Fler butiker inom Hem & Trädgård