Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Famme

Få 2,5% cashback på ditt köp hos Famme

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 3,5% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
650 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Famme kommer från femme, vilket betyderr kvinna på franska. Idag fokuserar Famme på kvalitet, produkt, effektivitet och kunskap och har inga mellanhänder mellan butiken och konsumenten. Målet för Famme är att skapa produkter som en själv kommer att älska och har ett brett utbud av kläder för alla möjliga tillfällen. Oavsett om du ska på träning eller vara hemma så har Famme plagg som passar vardagen. Alla kläder är god kvalitet av hållbara tyg och miljövänligt producerade.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Famme erbjuder alltid:

  • Kläder för alla tillfällen med god kvalité
  • Fri frakt över 400 kr
  • Snabb leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Famme kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.