Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Fedua

Få 20% cashback på ditt köp hos Fedua

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 22% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Fedua är ett lyxigt och hållbart varumärke som finns tillgängligt i 23 länder. Ursprungligen startade det på den professionella marknaden men utvecklade sedan en detaljhandelsinriktning för att erbjuda människor högkvalitativa och effektiva kosmetikprodukter för egenvård hemma. Skönhetsbehandlingen med Fedua blir en uppfyllande upplevelse för sinnena, där märket särskilt fokuserar på vård av fötter och händer samt den estetiska aspekten med Nail Boxes som gjort varumärket berömt i hela Europa. I sortimentet återfinns bland annat ansiktskräm, hudkrämer och massa annat.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Fedua erbjuder alltid:

  • Omfattande skönhetssortiment
  • Fri frakt över 49 EUR

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Fedua kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.