Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Hansdotter Sportswear

Få 7,5% cashback på ditt köp hos Hansdotter Sportswear

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 8,5% cashback istället.
Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Hansdotter Sportswear är grundat av bland annat olympiska guldmedaljören Frida Hansdotter och har utvecklat sofistikerade sportkläder för aktiva kvinnor. Här hittar man välsydda plagg i noga utvalda material som tål en aktiv livsstil och som är både snygga och sköna att röra sig i. Alla produkter har genomtänka detaljer och former och är anpassade till en aktiv vardag. Hansdotter Sportswear vill inspirera att vara lika mycket en förebild och inspirationskälla som sparringpartner och vän: att peppa alla kvinnor att tro på sig själv.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Hansdotter Sportswear erbjuder alltid:

  • Snygga träningskläder som tål en aktiv livsstil
  • Fri frakt över 600 kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Hansdotter Sportswear kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.