Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Homeworx

Få 5% cashback på ditt köp hos Homeworx

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 7% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Homeworx, en e-handelsplattform specialiserad på förvaringslösningar och verktyg för både hemmafixaren och företag. Homeworx förstår de utmaningar som kommer med en hektisk vardag, höga ambitioner och många projekt. Målet är att förenkla vardagen med praktiska och anpassningsbara förvaringslösningar som håller ordning i garaget, förrådet, verkstaden, maskinhallen och även tvättstugan. Det breda sortimentet av produkter erbjuder saker som som väggförvaring, garageinredningar, verktygsvagnar, verktyg, redskap och trädgårdsprodukter. Alla produkter är utformade med hemmafixaren och husägaren i åtanke, för att göra stökiga och tråkiga utrymmen roliga och effektiva att arbeta i. Med starkt fokus på flexibilitet, hållbarhet och praktisk design, strävar de efter att tillgodose alla behov, oavsett kundens förkunskap eller intresse.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Homeworx erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av produkter för hemmafixaren
  • Fri frakt vid 500 kr
  • Snabb leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Homeworx kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.