Inqme

Få 3% återbäring på ditt köp hos Inqme

Gå till Inqme

Inqme

Det svenska företaget Inqme erbjuder bläckpatroner och toner till konkurrenskraftiga priser. Företagets mål är att oavsett vad du behöver inom skrivartillbehör kan du hitta det hos dem, till förmånliga priser. Marknadens ledande företag inom området finns i det breda utbudet från detta västsvenska företag.

Ett stort utbud av bläckpatroner och toner

Letar du efter produkter till din skrivare för utskrifter av allra högsta kvalitet? Billigt bläck och toner finns alltid i ett mycket stort och bra utbud hos Inqme. Bland företagets produkter samlas de bästa tillverkarna i världen. Det finns där ett stort utbud av produkter från Dell, Canon och Epson, såväl som många andra företag. På sidan hittar du skrivartillbehör för nästan alla typer av skrivare. Företagets målsättning är att oavsett vad du söker för skrivartillbehör, ska du kunna hitta det du behöver på deras sida. Som medlem hos Refunder får du som vanligt pengar tillbaka på precis alla köp gjorda på sidan.

Många kvalitetsmärken bland utbudet

En av världens mest välkända märken när det gäller skrivare är det amerikanska företaget Brother. Produkter från detta välkända märket finns det ett mycket stort urval av på det svenska företagets nätbutik. Brother bläckpatron säkerställer utskrifter av allra högsta kvalitet och på Inqme finns det patroner som passar de flesta av tillverkarens skrivarmodeller. Inqme är en av de mest respekterade leverantörerna av förbrukningsvaror för skrivare i vårt land. Att köpa patroner till fördelaktiga priser är bra för din plånbok, genom att beställa stora mängder produkter till fördelaktiga priser har de möjlighet att erbjuda produkter till allra bästa pris för sina kunder.

Satsa på kvalitetsprodukter från Inqme

Det är viktigt att tänka på ett par saker innan du köper bläckpatroner eller toner för din skrivare. Utöver att satsa på bläck i hög kvalitet är det viktigt att du undersöker kompatibilitet med din skrivare, för att vara säker på att du får rätt produkt för just dig. En annan sak att ha i åtanke är att satsa på kvalitetsprodukter, både utskriftskvalitet och antal sidor varierar kraftigt mellan olika tillverkare. Generellt kan man dock säga att om du satsar på originalprodukter kommer du få ett bättre resultat. Inqme har samlat några av världens bästa tillverkare av bläckpatroner för att alltid kunna erbjuda en överlägsen kvalitet.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Inqme

Är du medlem hos Refunder får du billigare priser på 1000 kända och trygga butiker på nätet. Det gäller även Inqme som ger pengar tillbaka via oss. Du får återbäring vid rea och cashback även med rabattkod vid varje köp du gör hos våra många samarbetspartners. Passa på att göra billiga köp ännu fördelaktigare genom att alltid handla genom Refunder.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Få 3% återbäring på ditt köp hos Inqme

Gå till Inqme

Inqme erbjuder alltid:

  • Allt till din skrivare
  • Bläck och toner till konkurrenskraftiga priser

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Inqme kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Fler butiker inom Elektronik och Hem & Trädgård