Johannesens Store

Få 6% återbäring på ditt köp hos Johannesens Store

Gå till Johannesens Store

Johannesens Store

Hos Johannesens Store samlas flera olika klassiska märken under ett och samma tak. Perfekt för dig som älskar att shoppa märkeskläder till dig själv, eller någon annan. Bäst av allt - med Refunder får du pengar tillbaka på varje köp du gör.

Johanessens Store - från arbetskläder till märkeskläder

I Axelstorp strax utanför Båstad hittar du Johannesens Store. I butiken som grundades och fortfarande drivs av familjen Johannesen låg fokus i början på arbetskläder som kördes ut till bönder i närområdet tillsammans med en postorderkatalog. Men tiderna förändras och en stor del av Johannesens framgång kommer av att de har anpassat sig efter tidens gång. Sortimentet utökades från arbetskläder till funktionella plagg som denimbyxor från Lee, flanellskjortor och träskor. Sedan dess har jeanssortimentet utvecklats och vuxit och framförallt har även mängden märken och det övriga sortimentet expanderat. Oavsett om du vill köpa stövlar från Hunter eller jacka från Barbour behöver du bara vända dig till en enda butik.

Johanessens, din klädbutik på nätet

Jeans från Lee var en av de första märkesprodukter som såldes på Johannesens Store och det är en fortsatt tradition för butiken. De har fortfarande ett stort utbud av Lee-jeans men är inte begränsade till bara detta. Johannesens Store har ett stort utbud av skor- och märkeskläder online. Fokus ligger på kläder och skor, men Johannesens säljer även accessoarer och klockor. Oavsett om du vill köpa en present till en modeentusiast, en smyckesintresserad kompis eller bara något fint till dig själv så hittar du det hos Johannesens Store. Och du behöver inte åka till Båstad för att shoppa loss, utbudet är stort även i onlinebutiken.

Johannesens Store - klassiska märken online

Johannesens Store är ett familjeföretag och då är det kanske inte så konstigt att du här kan hitta kläder för hela familjen. Oavsett om du vill köpa en skjorta till din pappa, en härlig yllehalsduk till din partner eller en ny skinnjacka till dig själv är det hit du ska vända dig. Alla märken i butiken är noggrant utvalda och andas lyx. Du kan få tag på handgjorda boots från RM Williams och hitta lekfullhet och hög trendgrad från Scotch & Soda. Om du föredrar nordisk design hittar du kläder från bland annat Gant och Lexington och föredrar du brittisk elegans hittar du det bland annat hos Barbour - allt detta och mycket, mycket mer under ett enda tak.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Johannesens Store

Hos Refunder kan du dessutom tjäna en slant på att shoppa från Johannesens Store. Det är lätt att bli medlem hos Refunder och det är självklart gratis. Handla på 971 kända och trygga butiker via oss så får du pengar som du enkelt kan överföra till ditt PayPal- eller bankkonto. Det spelar ingen roll om du handlar till nedsatt pris, du får cashback även vid rabatt och du får dessutom även återbäring vid rea.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

  • Klarna

Få 6% återbäring på ditt köp hos Johannesens Store

Gå till Johannesens Store
1 recensioner

Johannesens Store erbjuder alltid:

  • Märkeskläder och märkesskor online
  • Fri frakt

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Johannesens Store kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

1 recensioner
(0)  
(0)  
(0)  
(0)  
Enkelhet: Leveranstid: Sortiment: Webbshop:

Recensioner (1)

2018-06-17

Karin P. Verifierad köpare

5

5

Sortiment:

Enkelhet:

Leveranstid:

Webbshop:

Handlade via: Mobil

Handlar online: 11-15 ggr per år

Ålder: 51-60

Kön: Kvinna

Fler butiker inom Kläder & Accessoarer