Maxim

Få 5% återbäring på ditt köp hos Maxim

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Maxim

Är du ute efter kosttillskott av allra högsta kvalité? Då är Maxim ett riktigt bra val för dig! Företaget har ett stort utbud av högkvalitativa träningstillskott. Handlar du på sidan och är medlem hos Refunder får du även extra pengar tillbaks på ditt köp.

Maxim har produkter av allra högsta klass

Letar du efter de produkter som kan ta din träning till nästa nivå, eller är du bara ute efter vitaminer av allra högsta klass för att bekämpa trötthet så kan du hitta det du söker hos Maxim. Sidan har ett mycket brett utbud av kosttillskott som passar för både motionär och elitidrottare. Med välkända proteinprodukter är det här ett kvalitetsmärke som har skapat sig en mycket lojal kundkrets genom kosttillskott av absolut bästa tänkbara kvalitet. Extra intressant är såklart att om du gör dina träningsinköp på den här internetsidan så får du som medlem på Refunder även pengar tillbaks på alla dina köp på nätbutiken.

Maxim har något för alla

Oavsett om du tränar för nästa maratonutmaning eller om du precis börjar din träningsresa finns det något för dig hos Maxim. Detta svenska företag med fokus på kvalitet har ett stort sortiment av tillskott som hjälper dig att utvecklas, oavsett vilken nivå du befinner dig på. Företaget erbjuder bland annat sportdryck för återhämtning som är specialanpassad för att återställa vätskebalansen i kroppen på ett mycket effektivt sätt. Men företaget är känt för proteinpulver för musklerna som hjälper till med muskeluppbyggnad efter varje träningspass. Hos företaget hittar du ett brett utbud av olika proteinprodukter. Klassiska pulver delar utrymme med nyare varianter som färdiga drickor eller proteinkakor som är goda.

Maxim har produkter med fokus på kvalitet

Tar du din träning seriöst, eller bara vill komma igång igen efter ett uppehåll, är denna butik något för dig. Med riktigt hög kvalitet på sina produkter är Maxim en bra resurs oavsett hur och vad du tränar. Genom att inte kompromissa med kvaliteten har detta företag gjort sig känt som ett pålitligt val för alla som är måna om sin träning. Genom att erbjuda en mängd olika produkter till kunder med olika träningsbakgrund har man skaffat sig många återkommande kunder. Satsa på Maxim för träning och välmående så vet du att du får kvalitativa kosttillskott till rätt pris för pengarna.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Maxim

Något som är otroligt bra när det gäller att handla sina kosttillskott på Maxim, är att du som medlem på Refunder får återbäring på alla dina köp från sidan. Du får till och med återbäring vid rea och cashback även vid rabatt som medlem hos Refunder. Detta gäller vid köp på 971 kända och trygga butiker som tillsammans ger dig möjlighet att få mycket extra klirr i kassan.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

  • Klarna

Få 5% återbäring på ditt köp hos Maxim

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

1 recensioner

Maxim erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av kosttillskott
  • Fri frakt över 500 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Maxim kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

1 recensioner
(0)  
(0)  
(0)  
(0)  
Enkelhet: Leveranstid: Sortiment: Webbshop:

Recensioner (1)

2018-08-22

Emilia L. Verifierad köpare

Snabbt och enkelt

Bra hemsida och det gick snabbt och enkelt att beställa.

Sortiment:

Enkelhet:

Leveranstid:

Webbshop:

Handlade via: Dator

Handlar online: 6-10 ggr per år

Ålder: 21-30

Kön: Kvinna

Fler butiker inom Skönhet & Hälsa