Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Minposter

Få 15% cashback på ditt köp hos Minposter

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 17% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Minposter är en onlinebutik som specialiserar sig på försäljning av miljövänliga kvalitetsposters, erbjuder ett stort utbud av motiv på hållbart producerat papper. Minposter sätter en ära i att leverera personligt anpassade konstverk med möjlighet till ramning och canvasalternativ, vilket kompletterar deras miljömedvetna filosofi. Kundservice och snabb leverans står i centrum för deras verksamhet, och de arbetar kontinuerligt med att erbjuda miljövänliga leveransalternativ. Genom att återinvestera en del av vinsten i miljöprojekt, visar Minposter sitt engagemang för en hållbar framtid.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Minposter erbjuder alltid:

  • Stort utbud av posters med olika motiv
  • Fri frakt över 299 kr
  • Starkt hållbarhetstänk

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Minposter kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.