Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

På Multilotto.com kan du spela på världens största och mest spännande lotterier direkt på din dator och mobil. Lottoälskare kan nu ta chansen att vinna några av de mest populära jackpottarna och spela på sina favoritnummer på en uppsjö av olika lotterier världen över.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Få 50 kr återbäring på ditt köp hos Multilotto

Multilotto erbjuder alltid:

  • Världens största och mest spännande lotterier

Särskilda villkor

Återbäring ges enbart för ny spelare, dvs ej tidigare registrerad på Multilotto och som gör insättning på minst 100 kr. Spelaren ska uppvisa ett normalt spelbeteende, dvs. spelaren tillåts ej deponera för att sedan göra ett uttag av större delen av den deponerade summan eller deponera 10 kr och göra ett uttag. Eventuell dubbel återbäring från Refunder kan ej kombineras med återbäringen som erbjuds i Spel och betting kategorin.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Multilotto kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.