Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Pluus.se

Få 30 kr cashback på ditt köp hos Pluus.se

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 30 kr + 1% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
650 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Pluus.se är en medlemsklubb som erbjuder medlemmar rabatter på välkända märkesvaror. Som medlem hos Pluus.se, får man tillgång till 120.000 produkter till inköpspris. Det kostar 139:- att vara medlem hos Pluus.se och som medlem får man även fri frakt på alla dina beställningar. Det är valfritt om man vill handla varor till medlemspris eller normalpris, för att handla utan medlemskap väljer man att handla till normalpriset. Sortimentet består av allt mellan elektroniska produkter så som högtalare till inredningsprodukter så som krukväxter.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Pluus.se erbjuder alltid:

  • Brett och stort sortiment
  • Gratis frakt för medlemmar
  • Snabb leverans av lagervaror

Särskilda villkor

Cashback ges för köp för icke-medlemmar och medlemmar hos Pluus.

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Pluus.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.