Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Racefox

Få 90 kr cashback på ditt köp hos Racefox

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 90 kr + 1% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
650 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
De flesta vill fokusera på att träna och röra sig, men vill även att det finns en utveckling som ett resultat. Racefox använder AI för att förstå hur man själv tränar och vad man kan göra för att bli bättre. Det är en löpapp/skidapp men med en aktiv intelligens bakom, Racefoxcoachen. Racefox är ett abonnemang och man prenumererar på tjänsten. Genom att träna med Racefox får man tydliga instruktioner om vilka pass en själv ska göra, man får röstcoaching under passet om vad man ska tänka på och feedback efter hur det gick. Du får en smart plan som riktar träningen mot det som ger mest effekt. Både puls och teknik. Racefox vill göra det enkelt att träna och ge den information som en själv behöver vid rätt tidpunkt och i lagom portioner. Racefox gör intervaller roligare, hjälper till att träna lågintensivt och håller koll på balansen och form över tid så att man håller sigskadefri.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Racefox erbjuder alltid:

  • En personlig AI-coach i ditt öra
  • Anpassad träning efter dig

Särskilda villkor

Cashback ges endast till nya medlemmar som tecknar ett abonnemang hos Racefox.

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Racefox kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.