Rideways

Få 2.5% återbäring på ditt köp hos Rideways

Gå till Rideways

Rideways är ett helt nytt sätt att boka bilar och chaufförer på ett växande antal platser. Rideways samarbetar direkt med leverantörer av bilar och chaufförer. Man väljer sin resa, datum och den slags bil man vill ha - från standard till första klass - och lämnar resten åt Rideways. Rideways gör det hårda arbetet för att göra det lätt och bekymmersfritt att komma till sin destination, oavsett om man är på resande fot för affärer, nöje eller vad som helst däremellan. Allt man behöver göra är att välja, boka och se fram emot resan.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

  • PayPal

Få 2.5% återbäring på ditt köp hos Rideways

Gå till Rideways
1 recensioner

Rideways erbjuder alltid:

  • Globala flygplatstransfers, taxibilar och exekutiva bilar

Särskilda villkor

Återbäring ges när bokningen är betald och nyttjad

Klar för utbetalning

Mellan 15-365 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Rideways kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

1 recensioner
(0)  
(0)  
(0)  
(0)  
Enkelhet: Leveranstid: Sortiment: Webbshop:

Recensioner (1)

2018-11-05

Refundermedlem Verifierad köpare

Rideways i Italien/Rom

Bra och enkelt att beställa. Inga problem trots att vårt flyg var ca 2 timmar försenat. Trevlig chaufför som hämtade oss. På vägen tillbaka fick vi en extra runda då vår chaufför slutade för dagen och en ny skulle hämtas upp. Kändes lite konstigt med det fungerade bra och vi kom fram som vi skulle. Upplevde dock som att de körde väldigt fort och det kändes lite osäkert när de pratar i telefon samtidigt som det regnar och de kör fort. Men i det stora hela bra.

Sortiment:

Enkelhet:

Leveranstid:

Webbshop:

Handlade via: Dator

Handlar online: 11-15 ggr per år

Ålder: 51-60

Kön: Kvinna

Fler butiker inom Resor