Savanni

Få 5.25% återbäring på ditt köp hos Savanni

Gå till Savanni

Savanni erbjuder många olika slag av smycke. I sortimentet hittar man bland annat piercingsmycken, fake piercingsmycken, halsband, örhängen, berlocker, handsmycken, tåsmycken, öronclips och dukar. Till det urval av piercingsmycken som erbjuds hör navelsmycken, ögonbrynssmycken, tungsmycken, bröstsmycken, helix-smycken, tragus-smycken, retainers och läppsmycken samt piercingringar och hästskobarbells. Alla piercingsmycken och tillbehör går att hitta i produktkategorin ”piercingsmycken”. Som material i smyckena används allt från trä till titan. Savannis smycken har gjorts av högklassiga material. Trä- och hornsmyckena tillverkas i små smyckesverkstäder och Savanni har en egen importkedja för produkter. På det här sättet kan Savanni garantera att smyckena inte framställts på ett oetiskt sätt.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

  • PayPal

Få 5.25% återbäring på ditt köp hos Savanni

Gå till Savanni
1 recensioner

Savanni erbjuder alltid:

  • Stort sortiment av olika smycken

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Savanni kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

1 recensioner
(0)  
(0)  
(0)  
(0)  
Enkelhet: Leveranstid: Sortiment: Webbshop:

Recensioner (1)

2018-12-12

Camilla F. Verifierad köpare

Snabb leverans!

Snabb leverans!

Sortiment:

Enkelhet:

Leveranstid:

Webbshop:

Handlade via: Mobil

Handlar online: Handlar allt jag kan online!

Ålder: 21-30

Kön: Kvinna

Fler butiker inom Kläder & Accessoarer