Sensor Alarm

Få 175 kr återbäring på ditt köp hos Sensor Alarm

Gå till Sensor Alarm

Sensor Alarm är en av Sveriges största utmanare av hemlarmstjänster för privatpersoner. I dagsläget är de ett av de snabbast växande bolagen. Genom att erbjuda larmlösningar med modern larmteknik har Sensor Alarm förändrat en föråldrad traditionell industri, som styrts av få aktörer med likvärdiga produkterbjudanden, som också har ett högt pris mot kunden.

Larmet har ingen installation, vilket är unikt för svenska marknaden. En enhet skyddar hela huset eller lägenheten. Avancerade sensorer mäter av husets lufttryck och reagerar direkt om dörr eller fönster bryts upp. Tekniken är välbeprövad och har länge använts som larmskydd inom svenska gruvindustrin. Smarta ljudsensorer kopplar också, per automatik, ihop larmenheten med husets befintliga brandvarnare.

Erbjudandet
- Ingen installation krävs
- 25 dagar ångerrätt utan kostnad
- Larmar för inbrott, brand och strömavbrott
- Pris från 169 kr/mån
- Inga startkostnader
- Fria utryckningar

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Få 175 kr återbäring på ditt köp hos Sensor Alarm

Gå till Sensor Alarm

Sensor Alarm erbjuder alltid:

  • Hemlarm för privatpersoner

Särskilda villkor

Återbäring ges när man online tecknar och fullföljer en beställning av hemlarm

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Sensor Alarm kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Fler butiker inom Tjänster & Abonnemang