Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Skogma

Få 2,5% cashback på ditt köp hos Skogma

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Skogma specialiserar sig på produkter för skogsbruk och friluftsliv. Med en imponerande historia som sträcker sig över 90 år har Skogma fortsatt att erbjuda kärnan i sin affärsverksamhet genom postorder, inklusive deras klassiska kataloger och moderna webbshop. Som ett naturligt val för skogsägare, skogsarbetare och friluftsentusiaster, har Skogma etablerat sig som en pålitlig leverantör av kvalitetsutrustning och har en stark närvaro i skogsbranschen och jaktområdet. Med ett brett utbud av skogsmateriel, jaktutrustning och friluftskläder, samt professionell rådgivning och hög tillgänglighet, strävar Skogma efter att överträffa sina kunders förväntningar och främja säkerhet och kvalitet i skogen och i naturen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Skogma erbjuder alltid:

  • Stort utbud av skogsmateriel, jaktutrustning och friluftskläder
  • Fri standardfrakt över 800 kr
  • Tips & råd från experter

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 28 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Skogma kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.