STIGA Games

Få 5% återbäring på ditt köp hos STIGA Games

Gå till STIGA Games

Aktuella erbjudanden från STIGA Games

  Julklappstips!

  En legend. Ett legendariskt spel. Skapa historia med det legendariska spelet från STIGA Sports. En av Sveriges mest älskade ikoner. Spela som att du är nr 21.

  Läs mer

  Nytt hos Refunder!

  Välkommen STIGA Sports önskar Refunder! Shoppa i ett brett sortiment av sportartiklar för utom- och inomhuslek med klassiker som Snowracer® och bordshockeyspelet Play Off.

  Läs mer

STIGA Sports AB, ett globalt företag med partners i över 100 länder. Det klassiska svenska bordtennisföretaget med både hobby- och proffsprodukter. 1944 startade STIGA sin tillverkning av bordtennisprodukter och är idag etablerade som ett av världens största märken inom bordtennis. STIGA har även ett brett utbud med sportartiklar för utom- och inomhuslek med klassiker som Snowracer® och bordshockeyspelet Play Off.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

 • Klarna

Få 5% återbäring på ditt köp hos STIGA Games

Gå till STIGA Games

STIGA Games erbjuder alltid:

 • Brett utbud med sportartiklar
 • Fri frakt över 500 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos STIGA Games kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Fler butiker inom Sport & Fritid