Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Hos This Is Nuts hittar man nyttiga snacks som är bland de bästa i Norden. Det finns ett stort sortiment av nötter och basvaror som kokosmjöl och mandelmjöl som gör det enkelt att grunda sunda vanor och leva hälsosamt. Det finns även mandlar, cashewnötter, hasselnötter och många andra läckra nötter! I det breda sortiment av naturgodis finns nyttiga godsaker med extra lyxig smak, till exempel chokladdragerade mandlar och saftiga, ekologiska gojibär.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

PayPal

6% 7.5% återbäring på ditt köp hos This Is Nuts

This Is Nuts erbjuder alltid:

  • Stort sortiment av nyttiga snacks
  • Fri frakt över 300 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos This Is Nuts kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Nytt hos This is Nuts!

Nytt hos This is Nuts!

Tillfällig kampanj

Tigernötterna, som ibland kallas för jordmandel eller chufa, är egentligen inte några nötter alls utan rotknölar med fyllig och lite söt smak. Tigernöten är en av de äldsta odlade växterna och åts redan på stenåldern. Idag håller den på att göra comeback som nyttosnacks – och det är den väl värd! En näve tigernötter är en perfekt mellis för både vuxna och barn och är lätt att ta med sig på utflykten, till jobbet eller till gymmet.