Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

TomTom

Få 1% cashback på ditt köp hos TomTom

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 4% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Gå med i Refunder via:
Eller med din e-postadress

Genom att jag registrerar mig accepterar jag Refunders villkor som krävs för att kunna använda tjänsten.

Det är gratis att vara med
600 000 medlemmar i Sverige
Nästan 1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!

TomTom

En av världens absolut bästa tillverkare av gps:er för navigering är TomTom, som är kända för att erbjuda produkter av allra högsta kvalitet. När du handlar hos denna respekterade tillverkare så får du pengar tillbaka om du är medlem hos Refunder!

Tåliga och precisa produkter med finess

Vill du ha ett verktyg för navigering är en Tomtom gps verkligen ett av de bästa inköpen du kan göra. Med lång erfarenhet i branschen är de marknadsledande produkterna ett grymt köp! Oavsett om det är navigeringsutrustning till din bil, motorcykel eller lastbil har TomTom produkter som passar dina behov. Med produkter som leder utvecklingen är märket är känt för att ha tåliga, exakta produkter med mycket bra mjukvara. Ett faktum som har gjort det här märket till det självklara valet för konsumenter världen över. Företaget har också en satsning på personlig hälsa, och erbjuder träningsprodukter med samma känsla för kvalitet som i deras gps:er.

Klockor som peppar

Den något nyare satsning som detta världsomfattande företag har lanserat inom området träning är otroligt intressant. Med snygga och tåliga gps:klockor med fokusering på olika aktiva träningsformer, är det här träningsprylar som är riktigt bra. Att klockorna blivit en favorit bland användare i hela världen är inte konstigt. Med samma vassa teknologi som i deras marknadsledande gps:er finns det klockor i tre olika träningsgrupper. Löpning, fitness och golf. Navigeringsprodukter från företaget är kända för att vara otroligt exakta. Det är lika sant när det gäller sportklockor från TomTom. Det är väldesignade klockor med mycket bra inbyggda funktioner, till exempel finns det stöd för att spela över 500 av dina favoritlåtar trådlöst. En möjlighet som gör de här klockorna extra begärliga.

Att navigera med TomTom lämnar tid till annat

Är det dags för att fundera ut exakt resplan inför nästa actionspäckade friluftssemester? Planera resan med TomTom för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Företaget erbjuder exakta kartor över hela världen och en hel del dolda fördelar som en superb kundsupport, och enkel design med användarvänlighet i fokus. Oavsett om det är inför nästa löptur eller om det är en länge efterlängtad familjesemester är en actionkamera från TomTom ett riktigt bra tillskott i packningen. Med ett utförande som tål tuff behandling och omväxlande klimat tar den här kameran knivskarpa bilder med en flygande fart. Upp till 10 bilder i sekunden för att vara exakt.

Pengar tillbaka när du handlar online hos TomTom

Riktigt bra är att om du handlar kvalitetsprodukter från TomTom har du möjlighet att få tillbaka pengar. På denna butik, precis som på 1044 kända och trygga butiker som är anslutna till Refunder, får du alltid tillbaka pengar när du handlar. Du får återbäring vid rea och du får cashback även vid rabatt, vilket ju är otroligt fördelaktigt för dig som konsument.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

TomTom erbjuder alltid:

  • Brett utbud av navigeringsprodukter

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos TomTom kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.