Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Truestory

Få 5% cashback på ditt köp hos Truestory

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 6% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
650 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Truestory ger möjligheten att uppleva mer tillsammans med de människor som betyder mest för en själv. Truestory tror på att uppleva saker tillsammans gör oss till både bättre och gladare människor, samt stärker vår relation till varandra. Hos Truestory hittar man handplockade upplevelser som har det där lilla extra med hög kvalitet. Med flera hundra olika upplevelser så finns det alltid något att välja på för att ge som födelsedagspresent till honom eller henne, bröllopsdagspresent, julklapp, eller kanske som present till brudparet eller varför inte uppleva det själv.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Truestory erbjuder alltid:

  • Unika upplevelser för dig själv eller att ge bort
  • 24 månaders bytesrätt till en annan valfri upplevelse

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Truestory kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.