Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

uTime's nisch är att sälja mekaniska klockor med exklusiv, elegant och lyxig design - till ett attraktivt pris. uTime's klockor medför inte bara en simpel tidshållning, utan är även konst i sig. Designen på vissa urverk är så extremt detaljerat så att man kan se urverkets varenda komponent - och få möjligheten att se hur alla delar samverkar. Uppmärksamhet är även ett huvudsyfte med urverken. Enl. en undersökning av uTime så har 80% av kunder konstaterat att dem har fått extra uppmärksamhet och positiva kommentarer p.g.a. sin klocka från uTime. uTime väljer noga ut urverk med omsorg och passion, som säljs på deras butik online. uTime säljer alltså inte bara en ”klocka” med simpel tidhållning – utan mycket mer kommer med.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Klarna

Få 4% återbäring på ditt köp hos uTime

uTime erbjuder alltid:

  • Exklusivt designade klockor till ett attraktivt pris
  • Alltid Fri Frakt (spårbart & försäkrat)
  • 30 dagars öppet köp
  • Testa och betala först när du är nöjd (efter 14 dagar, via Klarna)
  • 1 års garanti, 3 års reklamationsrätt

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos uTime kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.