Vardia Försäkring

Få Upp till 137.50 kr återbäring på ditt köp hos Vardia Försäkring

Gå till Vardia Försäkring

Vardia Försäkring

Ett försäkringsbolag som dök upp på marknaden 2010 är Vardia Försäkring som snabbt har vuxit sig så pass stora att de numera finns på tre kontor runtom i landet. Bolaget erbjuder flera olika slags försäkringar både för privatpersoner och företag.

Privatförsäkringar för hem, långa resor m.m.

Hos Vardia Försäkring hittar du flera olika former av försäkring till privatpersoner. En hemförsäkring behöver de allra flesta av oss och sådana kan tecknas i två huvudvarianter. För en hemförsäkring kan också en rabatt erhållas om det exempelvis finns larm. Det finns även en hel del tillägg för att du ska kunna skräddarsy ditt skydd utifrån individuella behov, t.ex. vid ägandet av en småbåt, bostadsrätt eller i de fall mycket resor genomförs. Brukar du lyxa till din vardag med att göra längre resor? Då finns det en specifik långreseförsäkring om du har tänkt vara borta i mer än 45 dagar.

Spara mer pengar på billiga försäkringar med larm

Det finns många saker som vi behöver försäkra för att inte råka ut för en massiv kostnad när vi minst anar det och vid helt fel tillfälle, både i det privata livet men även när vi driver företag. Vardia Försäkring erbjuder billiga försäkringar och även en smidig procedur för skadereglering vid skada. Genom att samla dina försäkringar på ett och samma ställe kan du luta dig tillbaka och känna trygghet med att det finns ett bolag att vända sig till vid behov samtidigt som kostnaderna inte rusar iväg. Det går att spara pengar genom olika villkor i försäkringar t.ex. genom att använda larm m.m.

Bilförsäkring med rabatt hos Vardia Försäkring

För de som har förmånen att äga en bil finns det möjlighet att försäkra den med en bilförsäkring. Även för denna typ av skydd finns chans att få rabatt på självrisken om bilen t.ex. har elektronisk startspärr eller larm. Det går också att få en generös rabatt på försäkringen i sig för de som väljer att samla sina skydd både för boende och bil hos Vardia Försäkring. Försäkringen kan anpassas individuellt med olika slags tillägg om du exempelvis bor eller ofta reser i områden med förhöjd risk för sjukdomar eller om du vill känna dig trygg med att ha tillgång till assistans om bilen går sönder plötsligt.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Vardia Försäkring

Det finns ett bra sätt att spara pengar när du ändå ska handla och det är att via Refunder shoppa på 611 kända och trygga butiker. Om du är en person som älskar att göra fynd på reor så passa på att få återbäring vid rea genom denna tjänst. Du kan faktiskt få cashback även med rabattkod. Oavsett hur billigt du fyndar får du mer pengar tillbaka med Refunder.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Få upp till 137.50 kr återbäring på ditt köp hos Vardia Försäkring

Gå till Vardia Försäkring

Nivåer för återbäring

  • Bilförsäkring

    137.50 kr

Visa alla nivåer för återbäring

Vardia Försäkring erbjuder alltid:

  • Bilförsäkring för privatpersoner

Särskilda villkor

Återbäring ges enbart på bilförsäkring

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Vardia Försäkring kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Återbäring hos Vardia Försäkring

Vardia Försäkring erbjuder återbäring Upp till 137.50 kr, Nedan listas hur mycket återbäring som erbjuds till respektive kategori.

  • Bilförsäkring

    137.50 kr

Fler butiker inom Finans och Försäkring