Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Voked

Hos Voked kan du försköna ditt hem personligt och med stil. Förutom att du hittar posters, inramade posters och canvastavlor i alla möjliga stilar, kan du också designa din egen canvas. Med designverktyget kan du sedan lägga till exempelvis text och symboler.

Hitta din konstnärliga stil på Voked

Vokeds mål är att kunna erbjuda konst som alla har råd med. Här kan du hitta allt från stilrena posters med klassiska motiv till färgglada och lekfulla sådana med roliga texter. Här finns även inramade posters och canvas med massor av motiv. På hemsidan söker du enkelt bland olika stilar. Det som verkligen gör den här butiken unik är dock att du på ett smidigt sätt kan designa din egen canvas genom att lägga till bilder från till exempel ditt Instagram. Om söker posters och canvas på nätet är det på Voked du ska ta dig en titt. Hittar du inget färdigproducerat som är precis det du söker - designa din konst själv!

Förstärk inredning med konst

Med konst på väggarna kan du inte bara förnya din inredning, utan också förstärka eller komplettera andra redan existerande inredningsdetaljer. Om du till exempel har en relativt stilren inredning i övrigt kan en mycket lekfull eller rolig poster eller canvas förstärka och mjuka upp rummet. Du kanske har hittat ett riktigt häftigt gardintyg någonstans men känner att du behöver matcha det för att det ska passa in. En canvas som plockar upp färgerna i tyget ger en behaglig känsla i rummet utan att någon detalj står ut på ett sätt som gör den allt för framträdande. Att designa egen poster låter kanske krångligt och fotokonst är något som man ibland ser misslyckade exempel på. Voked gör dock saken enkel!

Voked - produkter som passar alla

Hos Voked hittar man något för varje smak. Med de prisvärda produkterna kan du enkelt förnya hemmet på ett intresseväckande och dessutom prisvärt sätt. Om du söker en present, oavsett om det är till ett enkelt firande eller ett större, så kan du hitta den här bara du känner till smaken hos den som ska få presenten. Du hittar posters, inramade posters, canvas och dina egna designade verk i flera olika storlekar. Att bevara ett kärt fotominne som en iögonenfallande inredningsdetalj blir en present som alltid påminner om härliga stunder med vänner. Du kan lägga till både text och citat för att gör din gåva ännu mer personlig.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Voked

Genom att handla på nätbutiker via Refunder får du tillbaka pengar på varje köp. För varje köp du gör får du tillbaka en viss procent av summan. Det blir återbäring vid rea och cashback även vid rabatt och andra erbjudanden. Med Refunder handlar du alltid säkert på 872 kända och trygga butiker. Det är helt gratis att registrera sig. Kom igång med återbäringen nu!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Klarna
PayPal
Voked

Få 10% cashback på ditt köp hos Voked

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Inte inloggad?

Logga in eller Skapa konto

Voked erbjuder alltid:

  • Posters och canvastavlor
  • Fri frakt över 498 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Voked kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Hem & Trädgård