Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Welldays är ett livsstilföretag som hjälper och inspirerar människor att må bättre genom högkvalitativa kosttillskott och värdefull information inom tre fokusområden – kost, träning och mindfulness. Game Changer är svensktillverkad av bästa råvaror och i en fabrik med högsta möjliga certifiering. En produkt som ger ökad Energi, Prestation, Koncentration, Mental fokus, Välbefinnande, Minskad trötthet och ökat Immunförsvar. Majoriteten av människor får inte i sig den dagliga rekommendationen av de viktigaste vitaminerna och mineralerna. Det innebär att vi i onödan blir trötta, hamnar i formsvackor och underpresterar. Game Changer är en bra hjälp på vägen. Game Changer är en unik multiprodukt som utöver de viktigaste vitaminerna och mineralerna innehåller Grönt te, Q10 och svartpapper. Kort och gott, det mesta kroppen behöver och lite därtill. Två kapslar om dagen räcker för att ta hand om det rekommenderade dagliga intaget av vitaminer och mineraler och bidrar bland annat till ökad koncentration, minskad trötthet, ökad mental prestationsförmåga, att behålla ett väl fungerande immunsystem och mycket mer. Game Changer tillverkas hos den svenska producenten Carls-Bergh Pharma. Fabriken står under kontroll av Svenska Läkemedelsverket och all produktion sker enligt GMP. Såväl råvaror som färdiga produkter kontrolleras i eget laboratorium, men Carls-Bergh Pharma anlitar även extern expertis.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Få 50 kr återbäring på ditt köp hos Welldays

Welldays erbjuder alltid:

  • Kosttillskott för ökad energi och prestation

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Welldays kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.