Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

WhiskeyLounge

Få 5% cashback på ditt köp hos WhiskeyLounge

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
WhiskeyLounge började sin resa med ett fokus på whiskeytillbehör men har sedan dess utvidgat sitt erbjudande till att omfatta en bredare kategori av unika produkter. Hos WhiskeyLounge presenteras ett ständigt växande sortiment av de senaste och mest eftertraktade presenterna och drinktillbehören, riktade till alla som söker det där lilla extra för speciella tillfällen som födelsedagar, jul, farsdag, morsdag, bröllop och årsdagar. WhiskeyLounge präglas av ett utbud som avviker från det vanliga, där man kan hitta den perfekta gåvan till den som tycks ha allt. Sortimentet är designat för att tillgodose både mäns och kvinnors behov och smak, vilket gör att produkterna från WhiskeyLounge är det självklara valet för den stilmedvetna som vill servera och njuta av en drink på bästa möjliga sätt.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

WhiskeyLounge erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av drinktillbehör
  • Produkter perfekta som presenter
  • Fri frakt över 300 kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos WhiskeyLounge kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.