Över 940 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 949 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Refunderknappen

Hejsan!

Vad kul att du också hittat till Refunder! Att du som vi på Expressen insett att det är enkelt, smart och självklart att få tillbaka pengar när du shoppar online via Refunder. Gå med i Refunder och tävla om en resa till Miami, läs mer nedan...

Fyll i dina uppgifter eller anslut med Facebook:

Eller

Redan medlem? Logga in här.

Genom att jag registrerar mig med min e-postadress accepterar jag Refunders villkor som krävs för att kunna använda tjänsten.

Vinn en resa till Miami

Om Refunder

Hej, vad kul att du som läser Expressen också hittat till Refunder. Vi är nu över 420.000 medlemmar som får tillbaka pengar på allt vi handlar i fler än 900 online-butiker, exempelvis Hotels.com, Åhléns, H&M, Apoteket Hjärtat med flera. Det är gratis att vara medlem i Refunder och du får såklart även pengar tillbaka på butikernas eventuella REA- & kampanjpriser. När du shoppar genom Refunder får Refunder en provision av butiken som vi delar rakt av med dig (blir din återbäring). Din intjänade återbäring kommer löpande in på ditt Refunder-konto efter att butikerna godkänt dina köp. Pengarna kan du sedan enkelt flytta över till ditt bank- eller PayPal-konto. Om du som ny medlem gör ett köp genom Refunder inom 30 dagar får du 50 kr insatt på ditt Refunder-konto som bonus!


TÄVLA OCH VINN EN RESA TILL MIAMI

Hur deltar jag i tävlingen?

Det är superenkelt. 

1) Se till att blir Refundermedlem, registrera dig här på sidan (det är gratis att vara med i Refunder och du har inga köpkrav på dig som medlem)

2) Svara rätt på en fråga senast den sista oktober 2018 - klicka här för att gå till tävlingsformuläret


I början av november kommer vi kontakta dig om du vunnit. Lycka till önskar Refunder & Expressen!

Refunderknappen

Över 4400 personer har sagt sitt

Mer än 90% av våra användare rekommenderar Refunder till andra med toppbetyget 8.8 av 10 på Trustpilot.

Kolla in filmen där vi förklarar hur Refunder fungerar