Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2020-05-25 | Inredning

I samarbete med ELON

Vårfint från ELON – månadens butik

Hej!

Passa på att göra vårfint från ELON nu när de är månadens butik. Detta innebär för er att ni får dubbel återbäring från butiken och det passar väl hur bra som helst nu när solen börjar bjuda till, att göra lite vårfint.

Jag var på lägenhets visning igår eftersom jag förhoppningsvis ska flytta till Uppsala till höst (pga studier) och även om det inte är dags för lägenhetsköp riktigt än så finner jag min själv på ELONs hemsida och planerar hur jag ska ha det. En av lägenheterna vi kollade på var så fin med en stor balkong och öppen planlösning. Den var relativt nybyggd med nyrenoverat kök och badrum vilket innebär mer tid och pengar på inredning, möbler, textiler och köksinredning!

Jag personligen föredrar ljusa varma färger och tror därför jag kommer landa i en vit bas (väggar, kök, matbord) med beigea textiler, kuddar, porslin och mattor med mera. Jag tycker det är sååå fint! Men nu drömmer jag alltså till framtida lägenhet! För er som redan har en lägenhet eller vet med er om att ni snart ska flytta kanske är på jakt efter lite nytt till lägenheten. Till er har jag letat fram mina favoriter när det kommer till porslin hos ELON.

Vårfint i köket

Det jag vill lägga lite extra fokus på i det här inlägget är just ELONs porslin, då jag tycker detta är viktigt. Det inreder på något sätt dina köksluckor, matbord och även diskmaskinen 😉

Alltså tänk er första lunchen på balkongen eller findukningen på uteplatsen med tända ljus på de sena sommarkvällarna. Länkarna hittar ni under bilden.

LIKE by Villeroy & Boch Group Startset Color Loop Stone
Tallrikar

LIKE by Villeroy & Boch Group Frukostset Color Loop Stone
Frukostservis

Tallrikar / Frukostservis

Vill även tipsa om att ELON har allt du behöver när det kommer till belysning, kök och massa annat skojsigt, så in och kika på deras hemsida och bli inspirerade! Du hittar deras hemsida genom att klicka här!

Erbjudande

Inte medlem ännu?  Klicka här!!!

Är du redan medlem eller nyligen blivit det via länken ovan? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos ELON där produkterna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu