Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-03-07 | Tipsar, Inredning

Vårens härligaste inredning!

Glad måndag!

Nu är lyckliga mars här! Låt dig inspireras att solen är upp längre och att vårtecken börjar titta fram. Uppdatera inredningen hemma med vackra pasteller eller ljusa toner och njut av våren är på ingång även hemma. Spana in vårnyheterna hos butiker som Jotex, Newport, Homeroom, Designtorget, Amazon och Cervera.

Våriga pastellfavoriter

Härliga färger till våren är ett måste! Här kommer några gobitar som du kan spana in som till exempel denna bricka från Carolina Gynning är perfekt för soffbordet. På soffbordet är det också alltid snyggt med antingen värmeljus, en söt sådan från Hemtex eller varför inte en ljuslykta från Ellos. Det kan även vara snyggt med en ny pastellgrön taklampa för att ljusa upp tillvaron.

Färska blommor är också väldigt vårigt och till detta behövs en vas. Jag vill gärna tipsa om denna snygga från Confident Living, en snygg vas från Peace of Home eller denna fina från Jotex. Båda bra val att ha antingen på soffbordet eller i köket.

Till våren kan det också vara snyggt att få nya fräscha och ljusa påslakan, detta fina gula är perfekt för våren men även påsken som snart börjar titta runt hörnet.

Beige ton-i-ton

Är du lite mer into beige? Då har vi nyheterna för dig här. Varför inte uppdatera vardagsrummet med en piedestal från Granti för dina växter, en ny lampa till bokhyllan eller denna kudde till soffan från Designtorget. Det kan även vara snyggt att ha antingen Textilepedia Coffee table-bok eller Artwoods luffarschack på soffbordet för att ge rummet lite karaktär. 

Vill du istället uppdatera köket så kan jag tipsa om dessa borstabletter som är perfekt för dukningen i vår. Sedan har vi detta väldigt fina porslinet från KitchenTime av Lena Bjerre. Finns både som tekopp och som skål, båda är fina att piffa till vardagen med!

Happy Spring Shopping!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu