Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1073 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-04-04 | Tipsar, Skönhet

Vårdande hud- och hårvård!

Halloj!

Nu välkomnar vi både april och välkommen varierande väderlek – här kommer tipsen på hud- och hårvården du inte kan vara utan i vår. Glöm inte bort att skydda såväl håret som huden mot solens strålar och passa även på att ge rikligt med återfuktande efter vintern.

Vårens  hudvårdsrutiner!

Med sol kan även ens hud bli torr och det är viktigt att skydda sig och återfukta huden även på våren. Jag vill därför gärna tipsa om The Body Shop Seaweed cleansing gel wash som är skonsam och har bra ämnen i sig. Eller GlamGlow Gentle bubble som är en djup rengöring. För att återfukta är det även bra med ansiktskräm både Kenzos ansiktskräm och Filorgas Oxygen-Glow Cream. Båda dessa krämer ger bra återfuktning och lyster. Detta serumet från dDermalogica är också en vinnare för att ge huden spänst och mjukgörande. Vill du göra en djuprengöring så kan jag varmt rekommendera Foreo som avlägsnar 95% av smuts, oljor och svett från huden.

 Även händerna behöver mjukgörande, speciellt nu när vädret går lite fram och tillbaka. Ida Warg har en vitalizing handkräm som gör under på händerna.

Hårvård för vackert vårsvall!

Jag tycker att för att känna sig riktigt fin behöver håret vara på sitt A game. Jag har samlat några produkter som gör just detta. Varför inte köpa detta Kevin Murphy-kit till någon du gillar.

För styling så kan jag rekommendera denna spray som är skyddande mot värme och återfuktande. För styling tycker jag denna stylingkräm från Björn Axén är riktigt bra. Med bra värmeskydd behöver man även en bra fön, denna Babyliss hårfön passar perfekt oavsett hur du vill styla håret.

Kérastase är också en riktigt bra märke.  Med deras Résistance Sérum är också perfekt för att stärka håret och antingen på torr eller fuktig hårbotten. Deras hårmask är också ett kap, den återställer och har en vitaliserande effekt mot försvagat och slitet hår.

Hitta rätt skydd mot vårsolen!

Nu när solen börjar titta fram mer och mer så är det hög tid att även skydda sig så man inte bränner sig i vårsolen. RITUALS solskyddsspray är bra att ha i badrumsskåpet. Vill du ha ansiktskräm med SPF i så kan jag tipsa om antingen FENTY SKINS ansiktskräm eller Akademiklinikens ansiktskräm. Sun Drops kan också vara en bra produkt för att skydda mot solen och ger ett högt skydd mot UV-strålar.

För att top it off kan ett par nya solglasögon vara en perfekt present till dig själv. Jag tycker personligen att dessa solglasögon från C. Jacobsen Atrium är riktigt snygga!

Ha en riktigt bra måndag!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu