Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1097 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2022-06-29 | Mode

Sommarfräsch med The Body Shop!

Hej på er!

Sommaren är här och vem vill inte smörja in sig med en återfuktande kräm eller olja och lukta gott och fräscht?

Som vanligt hos The body shop så finner du fantastiska produkter. Mina favoriter är Mango body butter, Olive shower gel, Satsuma body butter, refreshing passionfruit body mist och Joy and Jasmine body yoghurt.

Titta på mina favoriter här nedan. Psst… Tänk på att alla mina bilder är klickbara och du kommer direkt till produkten om du klickar på bilden.

Mango body butter 

Följer du med på en resa till tropikerna? Mango Softening Body Butter är din enkelbiljett till mjukare, gladare, semesterhud. Den är så väldoftande och fräsch så man nästan drömmer sig bort för en stund.

Olive shower gel

Passar alla hudtyper. Rengör och fräschar upp, dessutom vegansk. Men den här kan du drömma dig bort till en olivlund full med olivträd och friska vindar.

Satsuma body butter 

Vakna upp till doften av apelsiner, Satsuma Energising Body Butter är den lilla lyxen som din hud behöver. Den luktar så fräscht och kommer att dra nyfikna näsor till sig.

Refreshing passionfruit body mist 

Svalkar dig, är bra för din hud, återfuktande, syrlig och somrig doft så du känner dig fräsch även i värmen.

Joy and Jasmine body yoghurt 

Joy & Jasmine Body Yoghurt är en superlätt gelkräm som absorberas av huden på sekunder (även fuktig hud) och håller din hud fuktig och fräsch i hela 48 timmar.

Glöm inte att du måste använda dig utav någon form av solskydd också för att inte bränna dig i solen. Det är jätteviktigt. The body shop har produkter även för detta.

Solen tar mer än vad man tror och det är lätt att bränna sig, var rädd om huden och smörj in dig med skyddande lotion när du ska vistats i solen.

Glöm inte att The body shop finns hos Refunder och att ditt nästa köp kan gå via oss. Du får riktiga pengar tillbaka och kan ändå nyttja erbjudanden och rabattkoder.

Kram E

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu