Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-09-01 | Tipsar, Skönhet

Din hy förtjänar det bästa!

Hej hej!

Låt hår och hud återhämta sig från sommar och sol. Nu är det dags att återfukta, stärka och ge omvårdnad. Grunden till fin hy är att använda rätt ansiktsvård och med rätt hårvård är det enklare att få friskt och välskött hår.

Självklart får du även cashback när du hittar rätt hud- och hårvård för just dig, testar en ny doft eller klickar hem grooming-produkter. Hitta dina skönhetsprodukter hos butiker som H&M, ellos, Lookfantastic, Ida Warg och Clarins.

Din hy förtjänar det bästa!

En gammal favorit är RITUALS The Ritual of Mehr. Den är perfekt för att återfukta huden efter duschen och doftar otroligt! Hos Åhléns finns både denna och massa annat om du hittar andra nya favoriter för just din hy. En annan favorit är Biotherm Eau D’Energie Body Lotion som piggar upp både kropp och själ med sin naturliga friska doft.

Cloud & Glow White Jade Roller är ett ansiktsverktyg i form av en ansiktsroller. Massera ansiktet med rollern för att lugna en stressad och trött hy och för att få ökad lyster. Perfekt för nu till hösten! Under Eyes Gel Pads från BIOVÈNE  är också riktigt bra. Dessa Under Eyes Gel Pads hjälper till att revitalisera och lugna trötta, svullna ögon och minimera uppkomsten av mörka ringar. Rengöring av ansiktet är också otroligt viktigt för att hyn ska må bra FOREO LUNA mini 3 är din nya bästa kompis för just det! Det är en effektiv dubbelsidig ansiktsrengöring för en hy full av glow.  Behövs en liten touch up på ögonbrynen och vill du egentligen ha fylligare ögonbryn? Då är ögonbrynförstärkande serum från GRANDE COSMETICS något för dig. Ett revolutionerande ögonbrynförstärkande serum formulerat med en blandning av vitaminer, antioxidanter och aminosyror för att främja uppkomsten av fylligare, djärvare ögonbryn på bara 6-8 veckor med full förbättring på fyra månader.

Vill du ha nya favoritprodukter till håret också? Jag själv har lockigt hår och har länge varit sugen på att testa Grow Gorgeous Curl Collection och nu till hösten blir det nog dags! 

Hoppas jag kan inspirera till bra produkter för din hy till hösten!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu