Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2021-08-15 | Tipsar, Mode

I samarbete med NA-KD

40% rabatt hos NAKD!

Hej kära Refunder-läsare!

Det är söndag, regn och en perfekt dag för att krypa ner i soffan med en kopp te och handla hem kläder inför hösten. Vad som gör det ännu lite bättre är att NA-KD just nu bjuder på 30% rabatt på hela hemsidan samt 40% rabatt på alla influencerkollektioner.

Blazer från Hanna Schönbergs kollektion HÄR

Ett kostymset i beige är inte mer än rätt i höst. Du kan gå från kontoret och direkt vidare på en AW med dina vänner. Blazer HÄR och byxor HÄR.

Det här är byxorna du ska satsa på i din garderob i höst; ett par svarta jeans, blåa jeans och ett par svarta skinnbyxor. Fler varianter behöver du inte! Svarta jeans hittar du HÄR, blåa jeans HÄR och svarta skinnbyxor HÄR. Det finns mängder med fler modeller, långa, korta, loose-fit, high-waist, ja du hittar garanterat en som passar dina önskemål! Minst 30- eller 40% får du på dem just nu!

Gröntgröntgrönt, det ska definitivt bli min färg i höst. Den här klänningen är allt jag vill ha. Matcha med ett par öppna klackar så länge värmen är kvar i augusti och september och byt sedan ut mot ett par knähöga boots och en stor lång kappa när oktober smyger sig på. Höstens magiska klänning hittar ni HÄR.

Vädret för den långa jumpsuiten är äntligen här! Hur cool och snygg hade man inte känt sig i den här? En jumpsuit i imiterat läder är definitivt ett ja från mig! Jag hade helst burit den till ett par stora svarta solbrillor och öppna klackar svarta klackar. Ni hittar den HÄR.

Jag hoppas att ni fick lite inspiration och känner er peppade för hösten. Om ni hittar något ni vill klicka hem hos NA-KD så får ni utöver 30- eller 40% rabatt inte glömma att handla via ert Refunder-konto så att ni får 2% cashback på ert köp.

Om ni vill följa mer av mig innan vi hörs igen så hittar ni mig på instagram under bergevievelina.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu