Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-10-27 | Tipsar

Adventskalendrar för alla!

God morgon!

Snart är det dags att starta nedräkningen till jul och det är högtid att beställa hem årets adventskalender. Få cashback på allt från smink- och skönhetskalendrar till leksaks- och doftkalendrar från båda välkända varumärken som nykomlingar.

Smakrik advent!

Är du en lakritsperson så är den här julkalendern från Lakritsroten något för dig! Vill du eller barnen ha godare choklad så har både Marabou och Lindt trevliga adventskalendrar fyllda med goda chokladbitar. Även Peppa Pig har en adventskalender för de lite yngre! Nordthy Candy julkalender har också en riktigt bra adventskalender med massa gott. Vill du själv ha en godare adventskalender skulle jag vilja tipsa om Åre Chokladfabrik chokladkalender från Sakligheter, riktigt god! Vill du ha lite annorlunda adventskalender så har OneToHundreds tagit fram en med proteinbars, perfekt för den som vill komma i form under året.

Självklart kan man inte glömma sin bästa vän på fyra ben, Vetzoo har en härlig adventskalender för just detta fylld med en liten godisbit varje dag så även ditt husdjur får fira varje dag hela vägen fram till julafton.

Något för både dig och barnen

Glossybox har sin årliga adventskalender ute just nu, fylld med massa roliga skönhetsprodukter! Även Lookfantastic har en adventskalender med både smink och skönhetsprodukter. Båda passar bra att ge dig själv eller någon du håller kär överraskningar varje dag fram till jul! Hos Apoteket kan du också hitta en fin adventskalender fylld med ett härligt urval av Apoliva hud- och hårvårdsprodukter samt accessoarer. Även The Body Shop har en perfekt adventskalender fylld med miniprodukter av deras populära hudkrämer, duschkrämer och mycket annat. Vill du istället ha små doftljus för att fylla hemmet så har Blubox en super fin med ljus från Klinta.

Vill barnen ha något annat än choklad så har jag flera tips, som till exempel denna LEGO® City adventskalender från Adlibris. Gillar någon du känner fotboll så kan den här Champions League adventskalendern verkligen vara något, superkul!  Den här adventskalendern från Pixi är en älskad klassiker som bjuder på mysiga lässtunder i väntan på tomten. Ha roligt under hela december med Nissebrev Julkalender, det är perfekt för hela familjen att delta. Vill ni experimentera enda fram till jul? Då är Forskarfabrikens adventskalender perfekt för just det med engagerande experiment hela december.

Hoppas ni hittar som passar just er nu och fira december på bästa sätt!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu