Över 970 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 971 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2019-02-04 | Tipsar, Mode

I samarbete med CDON.COM

Alla hjärtans dag tips ❤

Hej på er fina läsare och smarta shoppare!

Visst är det väl smart att använda Refunder när man handlar online? Man får ju pengar tillbaka på sina köp. Att inte fler förstår det…

Februari månad och vad väntar alla romantiker på då? Jo den ❤ 14 Februari ❤ såklart!

En del tycker att det är löjligt att fira denna dag och för andra är det den bästa dagen, det är kanske lite olika beroende på hur ens situation ser ut. Är du singel är det kanske inte en sådär rolig dag, men kom igen, skulle inte du fira om du var i ett förhållande senare i livet? Jag är övertygad om det!

Men idag mina vänner så tänkte jag ge er några tips på vad man kan köpa till sin pojkvän, eller någon man bara tycker om väldigt mycket. Ett inlägg om tips vad man kan köpa till sin flickvän eller någon annan kvinna i sin närhet kommer att komma upp kort efter detta.

Erbjudandet gäller på CDON.COM med upp till hela 40% på utvalda varor. Dessutom får du just nu höjd återbäring på upp till 4,5%. Passa på att överraska någon inför denna dag, erbjudandet gäller t.om 7/2.

Happy socks! Vem blir inte glad av Happy socks? Jag blir iallfall! Välj mellan strumpor och kalsonger med olika färger och mönster. Varför inte köpa passande kalsonger med små söta hjärtan dagen till ära??

 

 

Strumpor, alla behöver strumpor och varför ska man bara gå i svarta eller vita strumpor jämt? Nu ska vi piffa upp denna mörka tid med glada och färgstarka strumpor! Det vet jag är iallafall något min pojkvän skulle bli glad över.

Beslutsångest? Då är Happy socks. I love you-gift box det rätta valet. Ett  paket som innehåller tre par söta och kärleksfulla strumpor!
Det kommer garanterat att gå hem hos mottagaren.

 

Om du inte är typer som köper något materiellt utan hellre vill köpa en upplevelse så tycker jag att Middag och bio för två passar perfekt. Välj biofilm och restaurang, ät med gott samvete och bara njut utav kvällen och varandras närvaro. Notan är redan betald. Ha kul!

Vill man göra något ännu häftigare så är denna dealen ett måste och något som jag har velat köpa länge. Inte minst en helikoptertur över staden. Dealen säljs av Live it och innehåller en tur på 15-20 minuter över utvalda städer. Gå in och titta vilken stad som är tillgänglig, kanske kan du upptäck din egna stad från ovan. Det är ju galet häftigt!

Finns såklart massor av fina erbjudande inne på hemsidan, så som parfym, kläder, teknikprylar och allt där emellan.
Gå in på Refunders kampanjssida för ännu mer inspiration!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu