Över 880 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 886 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2020-01-16 | Skönhet

I samarbete med Apotek Hjärtat

Ansiktsmasker från FORMULA 10.0.6: Köp 3 betala för 2

Pores Be Pure 100 ml  94 :-

Formula 10.0.6 Pores Be Pure är en ansiktsmask som öppnar upp porerna samt avlägsnar smuts och orenheter. Den innehåller kaolinlera och jordgubbsextrakt som absorberar överflödigt fett och hjälper till att exfoliera huden och minimera utslag. Gör huden ren och fräsch. Dessutom luktar den så gott! Den luktar så himla mycket sommar!

Jag älskar att använda ansiktsmasker! Det känns så himla fräscht! Ett märke som har just ansiktsmasker och som jag har använt sedan flera år tillbaka är FORMULA 10.0.6. Jag tycker de är så prisvärda! Just nu är det dessutom ”ta 3 betala för 2” på just de här maskerna som jag har från apotekhjartat.se. Hur bra?

Självklart får man ju även återbäring om man handlar på Apotek Hjärtat via Refunder. Vid köp över 450 kr är det 6% i återbäring och under 450 kr är det 3.5% i återbäring.

Draw It All Out Skin Detoxing Peel Mask 100 ml 99 :-

Formula 10.0.6 Draw It All Out Skin Detoxing Peel mask är en exfolierande ansiktsmask. Den tar bort orenheter och exfolierar tilltäppta porer. Masken appliceras och lämnas för att torka i 10 minuter. Sedan drar man försiktigt bort den och orenheter följer med masken.

Get You Glow On 100 ml 69:-

Formula 10.0.6 Get Your Glow On är en peeloffmask för ansiktet som effektivt avlägsnar döda hudceller. Innehåller citrus som bidrar till att öka blodcirkulationen och ger huden ökad lyster. Gör huden ren och klar och har en fräsch doft av papaya.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu