Över 910 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 910 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2021-01-04 | Tipsar, Mode

Inlägg i samarbete med Nelly.com

BACK-TO-WORK OUTFITS!

Gott nytt år älskade läsare! Måndag 4 januari, dagen då officiellt flest av oss är tillbaka på jobb efter jul-ledighet, inklusive mig. Idag vill jag därför tipsa om snygga outfit som du kan bära på jobbet. Outfits som jag hade velat bära rakt av om inte gym var min arbetsplats och träningstights min uniform.

Sunglasses – HÄR / Väska – HÄR / Jeans liknande – HÄR / Jacka liknande – HÄR / Heels liknande – HÄR / Stickad tröja liknande – HÄR

Klänning – HÄR / Boots – HÄR / Jacka – HÄR / Sun glasses – HÄR

Hur snygg outfit? ÄLSKAR klänningen! Definitionen av classy och sassy vardagsdress i ett! För en coolare och mer vardagslook stylear jag den till ett par boots, oversized skinnjacka och ett par stora glajjor.

Klänning – HÄR / Sun glasses – HÄR / Kappa – HÄR / Stövlar – HÄR

Vitt och beige, jag får inte nog! Det är så fräscht att gå klädd i en hel vit outfit under vinterhalvåret. Och den fluffiga kappan? Nejmen så mysig outfit!

Hoodie – HÄR / Jeans – HÄR / Kappa – HÄR / Heels – HÄR 

En bekväm outfit att hoppa i på torsdagen när halva veckan har gått, man längtar efter helg och vill se snygg ut men ändå inte orkar slänga på sig den tighta klänningen. En cool och avslappnad outfit, som ändå gör den lite mer chic med ett par klackar till.

Alla produkter ovan kommer från mina favoriter Nelly.com och de har fortfarande rea på många produkter inne på hemsidan, men det gäller bara till imorgon tisdag 5 januari till 23.59 så skyndaskynda! Via Refunder får du nu 2% återbäring på ditt köp.

Vill ni se fler inlägg likt dessa mer än en gång i veckan? Då hittar ni mig på min blogg som jag startat upp igen wiho, nouw.com/bergevievelina. Ooooch självklart fortfarande på instagram där jag heter bergevievelina. Hoppas att ni vill följa mig vidare på mina andra kanaler!

P&K

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu