Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 901 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 45%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-11-08 | Tipsar, Mode

I samarbete med Lindex.

Blusar för alla tillfällen!

Kan vi få nog av läderimitation och ballongärmar? Jag tror knappast det. Dagens inlägg är i samarbete med Lindex som ger er 4 % återbäring via Refunder. Lindex har fått in massa snygga höst/ vinternyheter till bra pris. Lindex är ett märke som jag alltid kommer tillbaka till, för det finns så mycket prisvärda plagg och jag tycker även att deras storlekar ofta funkar bra för mig.

Jag älskar blusar som är enkla att matcha med det du har i garderoben!

Mitt senaste köpt blev den här rutiga blusen och ett par tights i läderimitation. Jag har använt det massa sedan jag köpte det. Byxorna är snygga till en lite oversize skjorta och stickad tröja även men även till en blus eller kavaj. Blusen har jag haft till jeans men också till en skinnkjol. Jag tycker att blusar som man kan klä upp och ner är ett superplagg att ha i garderoben.

Blusen hittar ni HÄR och byxorna HÄR.

Andra snygga blusar hittar ni HÄR, HÄR och HÄR. Byxor HÄR. Här är blusar som du kan göra riktigt festliga med rätt byxor/kjol, men som passar lika bra till jeans och sneakers. De två ljusa blusarna kommer vara riktigt snygga till ett par slitna jeans och en knut i håret, med också till ett par skinnbyxor, kostymbyxor eller varför inte en kjol. Blusen där nere är en riktig fest-favorit som du kan ha med ett svart linne under till vardags/ middag eller en svart spets-bh till fest. Jag var bara tvungen att ta med byxorna ni ser på bilden. Jag tycker det är snyggt att de är lite kortare, vilket inte alls behöver vara fel för att det är vinter. Sätt ett par tunna knästrumpor under, antigen svarta eller med lite mönster. För fest eller vardags! 

Följ mig på Instagram under: @raagna för mer inspo!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu