Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2022-02-16 | Mode

I samarbete med Booking.com v.7 2022

Rabatt & Cashback på Booking.com!

Rabatt och cashback på Booking.com!

Booking.com har just nu 15% rabatt på utvalda boenden i hela världen på vistelser fram till och med 31 mars. Dessutom har de 3,5 % i cashback när du handlar hos dom till och med söndag (20/2-22). Jag hoppas att ni fick fira en helt underbar alla hjärtans dag men var ni en av dom, precis som jag, som stannade hemma från kärlekshotellen just den helgen så är det dags att boka nu! Jag tänkte visa er de hotell som jag skulle vilja boka men den är otroligt bra dealen! 

Mina favoriter hos Booking.com

Jag har längtat i ett helt år nu på att boka en hotellweekend med min sambo. Däremot verkar det aldrig bli av i och med att livet kommer emellan. Med den här dealen kommer man ju inte undan, nu bara måste vi boka en weekend och jag tänkte dela med mig av mina favoriter just nu med er. Jag är ju sugen på en spa-weekend med massor av mys, lite stadsliv och god mat! Och dessa är några av de jag hittade som fyller mina krav:

Clarion Hotel Sign, Stockholm: Här har jag varit förut för några år sen och det var så mysigt. De har en fantastisk pool på taket att hänga på, relaxavdelning med bastu och bar samt god mat. Boka här!

Clarion Hotel SIgn
Clarion Hotel Sign

Lundsbrunn Resort & Spa, Lindköping: Jag har bara varit i Linköping en gång och det tycker jag definitivt är värt att besöka igen för er som inte varit där, det är så fint. Det här hotellet har en spaavdelning där du kan boka behandlingar, hänga i bubbelpoolen eller bastun. Boka här!

Lundsbrunn Resort & Spa
Lundsbrunn Resort & Spa

Elite Palace Hotel, Stockholm: Det här hotellet har jag också besökt en gång för lääänge sen och kommer också ihåg att jag var väldigt nöjd. De har olika bastus, bubbelpool och behandlingar att köpa till i en otroligt mysig miljö. Boka här!

Elite Palace Hotel
Elite Palace Hotel

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Slänger in en bild på mig och min sambo medan vi funderar på vilket hotell vi ska boka för vår weekend. Vilket tycker du?

Olivia Hedman
Olivia Hedman

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu