Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2021-08-29 | Mode

I samarbete med Boohoo 29-30/8

Boohoo har 40% rabatt och 10% cashback!

Cashback på Boohoo!

Boohoo har just nu 40% rabatt och bjuder även på halva expressfrakten. Idag och imorgon (29-30/8-21) får du dessutom 10% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla på favoriterna där just nu!

Mina favoriter hos Boohoo

Våga använda färg, hur snygg är inte den här modellen i dessa färger? Det är lätt att dra sig till det bekväma och det svarta men till hösten ser man mycket färg i butikernas skyltfönster. Jag tror vi ska våga lämna vår comfortzone och köra på färg i höst.

Rosa klänning

Grönt set

Oversize skjorta

Lila klänning

Rosa klänning (klicka här) – Grön kjol (kicka här)/Grön topp (klicka här)

Oversize skjorta (klicka här) – Lila klänning (klicka här)

Detaljer

Om man inte vågar köra en heloutfit i färg kan man satsa på detaljer. Det är så otroligt snyggt att köra en helsvart outfit och ett par färgstarka solglasögon, klackar eller varför inte handväskan!! Oj oj oj så snyggt! Här får ni några tips på sådanna detaljer som verkligen kan pigga upp i höstmörkret eller varför inte på kontoret?

Orangea klackar

Rosa väska

Orangea klackar (klicka här) – Rosa väska (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en bild från min födelsedagsfest i sommar där min kompis Josefine har på sig sin killes orangea jacka, snyggt!

Olivia Hedman

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu