Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1097 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2020-09-12 | Tipsar

Campusbokhandeln – Det lönar sig att vara klimatsmart!

Hej alla!

Känner ni också av att hösten är på ingång nu? Luften är kyligare, löven har börjat gulna och de flesta av oss har återgått till rutiner. Jag är tillbaka på jobbet, men i det här inlägget vänder jag mig till er som studerar.

Campusbokhandeln, låter det bekant? Campusbokhandeln är en bokhandel som säljer både ny och begagnad kurslitteratur, vilket de faktiskt är ensamma om att göra i hela Sverige. De hjälper studenter att spara såväl som att tjäna pengar på sin utlästa kurslitteratur.

Har du inte någon användning av din kurslitteratur efter avslutad kurs kan du enkelt sälja den till Campusbokhandeln och på så sätt hjälper du inte bara dig själv utan även andra studenter att välja ett klimatsmartare alternativ. För om alla kursböcker skulle användas tre gånger skulle vi tillsammans rädda 10 000 träd varje år. Hittills har Campusbokhandeln återanvänt närmare 1,2 miljoner böcker. Är inte det fantastiskt?
Så vill du vara lika klimatsmart som mig så ska du kolla upp vilka böcker det är du behöver för kommande termin, gå in på Campusbokhandeln (Såklart via refunder) och beställa hem din bok i det skicket som du önskar. Är boken i fint/nyskick så är boken lite dyrare men fortfarande ett bra pris och är boken i använt eller slitet skick så är den såklart billigare. När du har studerat klart kursen så lämnar/skickar du enkelt tillbaka dem till bokhandeln så får en annan student ta del utav den.
På så sätt få du de böckerna som du behöver för en bra peng samtidigt som du hjälper en stundent att få in några extra kronor.

En bonus är att begagnade böcker ibland har markeringar från sin gamla ägare som kan visa sig vara användbara för dig! Bara ett tips!

Just nu har de hela 4 % cashback på sin hemsida: www.campusbokhandeln.se

P.S För varje krona du handlar för på hemsidan så får du ett löv som du samlar och löser in mot presentkort och innan du avslutar ditt köp kan du vara med och bidra till Rainforest Trust och skänka pengar till plantering av nya träd.  Varje år skövlas nämnligen flera miljoner hektar regnskog och det drar med sig en hel del konsekvenser, dels för oss människor och dels för alla djurarter som lever där.

Med detta sagt, se till att kolla in hemsidan innan du köper en ny bok!

HÄR!

Tack för att du tog dig tid att läsa kvällens inlägg. Vi hörs snart igen, jag önskar er en trevlig helg!

@ecarlbrant

Kramar Elihn

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu