Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 901 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 50%

Visa alla butiker

Mobil meny

Inlägg i samarbete med Cervera, kampanj v. 39

Dekorera ditt hem!

Dagens inlägg kommer ge tips på krukor, vaser, ljuslyktor och annat som piffar upp ditt hem. Cervera har höjd återbäring och under helgen så får alla medlemmar 25% på hela köpet* hos Cervera som medlem. Att dekorera hemmet med små saker kan göra stor skillnad om du vill ha det mer ombonat. Vaser, ljuslyktor och böcker har jag fullt av här hemma och jag vill bara ha fler. Det kan verkligen ge lite extra liv till rummet.

Dekorera i färger som ger harmoni.

Vad har du för färger på kuddar och andra detaljer i ditt hem? Då kanske du ska matcha med färger som passar eller så tar du in en helt ny färgklick. En grön vas eller en gul kruka kanske?

7-armad ljusstake HÄR! Denna kan man sätta som man vill, om man vill att ljusen ska sitta närmare varandra eller längre ifrån som ni ser på bilderna. Denna placeras runt lite överallt i vår lägenhet för den är så fin, ibland har vi den i fönstret för det blir så fina reflektioner och ibland har vi den på en byrå.

Liknande ljusstakar som på bilden finns HÄR och mindre ljuslyktor HÄR. Liknande spegel hittar du HÄR. En spegel kan verkligen göra att rummet känns större. Klongvasen på bilden hittar ni HÄR, den kan man ha några få blommor i eller helt full av kvistar.

Vaserna på bilden hittar ni HÄR. De finns i olika storlekar och färger.

Krukan på bilden hittar ni HÄR.

Fantastisk grön vas som ni hittar en liknande modell HÄR, från samma designer och serie. Jag tycker det är underbar färg och den sår framme varesig den har blommor i sig eller utan.

Om ni vill ha mer inspo kan ni följa mig på Instagram under: raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu