Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Cervera.

Den perfekta vasen!

Sommaren är här och det finns så många fina blommor och växter ute just nu. Jag tycker alla borde ha den perfekta vasen hemma. Men vilken vas bör man satsa på? Jag vill gärna ha en klassisk hemma, som för mig är en härlig vas i glas. Kanske den från Iittala som jag tipsar om längre ner, men vill vill gärna ha en roligare i någon härlig färg också!

Just nu har Cervera massa snygga vaser och via Refunder får du återbäring på hela köpet.

Vasen som passar för bara ett par gröna strån, eller för en stor bukett!

Jag tycker om att ha mina vaser framme med bara någon blomma eller kvist från trädgården. Ibland blir det dock stora buketter och då får man ha något lite större som kan framhäva buketten på ett smickrande sätt. Här nere kommer några av mina favoriter.

En vas som jag aldrig blir trött på! Ikonisk vas från Iittala, formgiven av Alvar Aalto HÄR, så fin för tulpaner eller andra blommor. Även att bara ha stående på hyllan, gärna i en härlig färg.

Ball Vase från Cooee Design är en stor klotrund vas i matt och mjuk finish, perfekt till favoritblomman. Den finns i flera storlekar och färger. Snyggt att ha några stående bredvid varandra. Ni hittar den HÄR.

En så härlig vas från By On. Små, vita bollar sammanförda i en cylindrisk form. Sätt i en färggrann bukett blommor för en kontrasterande effekt. Eller låt den bara stå ensam som den är. Ni hittar den HÄR.

HÄR hittar ni en vas från Kristine Five Melværs. De tydliga vertikala ogenomskinliga ränderna skapar en subtil färgvarians och den påminner mig om medelhavet. Denna vasen är så fantastisk fin och gör sig bra i bokhyllan om du inte har någon blomma hemma.

HÄR hittar du en av mina favoriter, från Klong. Den låga Äng Pond tillåter fantastiska bordsdekorationer utan att skymma sikten. Vasen är tillverkad i mässing eller rostfritt stål med tillhörande glasinsats. Den är så användbar och jag bara ÄLSKAR den.

Ut och plocka en bukett och sätt i din nya vas! Hoppas du hittar någon som du gillar <3

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu