Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2022-09-04 | Tipsar, Mode

Inlägg i samarbete med ginatricot

Den stora jeans-guiden

Hej kära refunder-läsare!

Är ni lika peppade som mig på höst och alla snygga kläder det innebär? Vad bra, för framöver vill jag dela med mig av mina bästa tips inom höstmodet till er. De kalla kvällarna och morgnarna när man måste slänga på sig en jacka över axlarna för att inte frysa är *äntligen* här. Det är nu jag blommar och känner att det är kul att sätta ihop outfits och klä sig snyggt igen. På sommaren handlar det bara om att klä sig för att överleva, är ni med mig?

Vi rivstartar höstens första mode inlägg med den stora jeansguiden i samarbete med Ginatricot. Guiden innehåller kategorier på olika jeansmodeller så att du lätt hittar vad du är ute efter, samt tips och idéer på hur du kan styla de olika jeansmodellerna.

Jacka HÄR / Klänning HÄR

I fredags när jag skulle på festligheter bar jag den här denim looken från Ginatricot.  Jag har stylat en oversized denimjacka med en blå silkesklänning och ett par stilrena klackar för att få den coola viben att möta det klassiska. Cool but classy, en kombination som jag älskar!

Jacka HÄR / Jeans HÄR

Denim on denim är också en stor favorit hos mig! Jeansen är utan stretch, medelhög midja, rak passform och fullängd. Jag hade gärna burit dem som på bilden ovan, tillsammans med en jeansjacka som slutar där byxans midja börjar. Klä ner med ett par sneakers för en dag i skolan eller på jobbet, eller klä upp med ett par spetsiga klackar för en mer classy dinnerlook.

Jeans HÄR / Stickad tröja HÄR

Denim + stickat = sant. Den här jeansmodellen har hög midja och stretch, med slits nedtill och raka ben med lite längre byxlängd. Personligen tycker jag att det här är den modellen på jeans som sitter snyggast på mig för att den förlänger mina korta ben. Jag vill bära dem exakt som på bilden ovan. Tillsammans med en stickad tröja och ett par spetsiga boots med klack. När det börjar bli ännu kyligare kompletterar jag med en lång svart kappa.

Tröja HÄR / Jeans HÄR

Den perfekta onsdagslooken! Det är i mitten på veckan och du vill ha på dig något skönt och samtidigt se ut som du har koll på läget. Jeansen är utan stretch med superhög midja. De har raka, vida byxben med fullängd som kan klippas av till önskad längd. Stylea dem med en oversized tröja och ett par vita klackar. Så snyggt!

Hoppas att ni fick lite inspiration på hur ni kan stylea era denimjeans i höst. För mer tips och hjälp så rekommenderar jag er att klicka in på Ginatricots denim guide HÄR. Och om ni väljer att klicka hem något får ni inte glömma att göra det med ert refunderkonto så ni får 4% cashback på ert köp.

Jag önskar er en fin vecka så hörs vi på söndag igen,

Kram,
Evelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu