Över 1010 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1019 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Åhlens !

Duka upp med härligt porslin från Mateus

 

Att duka upp hemma med snygga tallrikar och uppläggningsfat, en vas med lite blommor och tända ljus. Du kan få det så fint om du har en bra grund med fint porslin. Personligen älskar jag porslin med olika färger och former, det behöver inte vara samma vita porslin, köket igenom utan att blanda är väldigt charmigt. Ha en röd tråd när du väljer porslin, antigen någon färgskala eller form. Du kan tex ha blå-vitt porslin där mönster och storlek varierar men det finns röd tråd i färger. Ett märke som är lätt att mixa och blanda hur som helst är Mateus porslin. Det finns mat-tallrikar, uppläggningsfat, koppar, äggkoppar och allt där till. Här finns en uppsjö av härliga färger och former.

Just nu får du 4% återbäring hos Åhlens som har allt möjligt från Mateus! Jag vill bara klicka hem ALLT men jag får lugna mig lite. Perfekt att köpa ett par och börja samla på dessa. En ostronskål är en bra present när man går bort eller när någon fyller år.

Mindre fat i färgen beige hittar du HÄR/ och större fat finns HÄR/

Ostronskål hittar du HÄR/ Rosa HÄR/ Turkos HÄR/ finns i olika färger och storlekar. Passar för fler olika uppläggningar eller att ha framme med frukt eller…

….lök! Hur fint är det inte med dessa färger tillsammans?

Skålar hittar du HÄR/ Finns i olika storlekar och färger! Perfekt att äta din fil, gröt, soppa eller lägga lördagsgodiset i!

Hoppas ni fick lite inspiration till nytt porslin. Tänk sommarens jordgubbar, fruktsallader och andra grönsaker i dessa skålar. Kommer bli en fantastisk färgkombination som jag längtar efter..

Vill du ha mer inspiration? Följ mig på instagram via raagna

 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu